Tuesday, August 28, 2012

Trial SPM

Hello..im back. Hmm...bulan ni aku akan menduduki trial spm. Agak kelam kabut juga la study sebab trial spmnye lepas cuti raye aidilfitri,memang tak la aku nak study time raye tu.Kalau study pun sikit la... Ramai pelajar yang merungut sebab trial lepas cuti raye..haha. Aku pula agak tension la sebab bila aku pergi beraye rumah aunty,uncle or my cousin, mesti dieorang tanye, EH,SPM KAN?LEPAS CUTI NI ADE TRIAL SPM KAN? ergh....geram betul. sorang tanye cukup la..ni masing2 sibuk tanye walaupun dah dengar aku jawab ye..ade trial spm...hmm...ok sampai ni je la yang aku mampu tulis buat mase sekarang ni. Tak lupe kepade kawan2 aku yang akan menduduki trial spm tahun ni, good luck and do your best.assalamualaikum.